Det här händer bara oss! 

Mycket har hänt här i Dubai, det första som hände var att jag och Marcus blev stoppade vid vägen av en person som ville köpa min protes, oavsett vad den kostade sa han, money no problem!. Men vi lyckades skaka av oss han!. Efter det så åkte vi ut i öknen för att köra lite Dune Buggys och det här var vad jag skulle köra.  

Allt gick jättebra de första 30 minuterna tills följebilen körde in framför mig och en person vinkade, för jag hade lyckats köra sönder bilen och mitt högra bakdäck höll på att åka av. Så det var bara att byta, och hör på detta!. Till den bästa bilen (som vår ledare hade). Dessutom så märkte vi att kameran på Marcus bil hade lossnat men som tur var hade den åkt ner bakom förarstolen (hade varit svårt att hitta den annars). Så vi fick fixa den “ala Dubai style”

 

Vi körde en bit till sen när jag tittade bak fick jag se ett rökmoln. Det var Marcus som hade kört sönder sin bil som bokstavligt talat gick upp i rök.  

Efter detta så fick vi åka tillbaka, och Nej vi behövde inte betala för något :). Sen bar det av ut till deras “samlingsplats” som var ett litet paradis i sig. Det blev mat, underhållning, sandboarding, och sisha!. Man får ta seden ditt man kommer som brukar säga, vi provade allt 🙂 

  

  

  

  

  

  

  Nej nu ska vi bada lite (första gången i pool sedan operation) och sen invänta att Martin hör av sig… 

 Må väl mina vänner…