När man är hemma igen börjar allvaret…

Kom hem från Dubai i måndags och har haft otroligt mycket att göra både privat och på jobbet. Känns som man gått på högvarv sedan man kom hem, men det är okej för det var så otroligt härligt att få vara borta en stund. Det som var riktigt roligt på resan var just den stunden när vi träffade Martin som varken jag eller Marcus har sett på ca ett år.
Så det var roligt att träffa han och se hur han har det där han nu har bosatt sig.
Något annat som var riktigt roligt var bilkörningen i öknen.
545423413562 5454234132
Men jag måste säga att det är otroligt skönt att vara hemma på ett sätt. Det tar ju lite på krafterna när man är på “semester” för det var 3 riktigt intensiva dagar. När jag kom hem i Måndags så var det bara att åka direkt till jobbet för att producera hela dagen, sen hem och löpträna vilket gick förvånansvärt bra för vi sprang 6km på 33 minuter och allt kändes riktigt bra.
image1
Håller vi bara vår plan med löpningen så kommer “Wings For Life World Run” gå riktigt bra och vi kommer klara tiden som vi önskar.
Om jag ska vara helt ärlig så längtar jag till helgen då jag skall få ställa mig bakom skivspelarna igen, för även om det är roligt att göra andra saker så är det DJ:andet som jag verkligen brinner för. Efter jobbet idag så skall jag träna löpning igen för planen måste följas som sagt för att jag ska klara av denna sommarens utmaningar.
Nej nu blir det till att jobba lite, kommer skriva mer lite senare idag om vad som hände vid tullen på hemresan 🙂
Må väl mina vänner!.