Vi kom fram och första natten avklarad www.johanholst.se

Då har vi landat och installerat oss på hotellet.  Flygresan var faktiskt helt okej förutom att det inte fanns wi-fi ombord, jag trodde det bar standard i flygplanen nu men tydligen inte.

  Det roliga var att det fanns ett så kallat “entertainment system” med filmer och diverse spel som man kunde underhålla sig med så det blev några filmer och lite highlights från F1 och Moto GP. Det enda man saknade var Nikola Milovanovic som skulle kommentera, men man kan inte få allt!

 

Vi landade vid midnatt så det bar bara att åka till hotellet för att lägga oss och sova (trodde vi iaf). Men precis när vi kommit fram så hörde bekanta av sig och det var bara att följa med ut i nattlivet. 

  När vi bar klara med att förklara föra alla vad vi skulle göra i Dubai så blev de ganska förvånade att vi bara skulle bas kvar i tre dagar. Och när folk fick reda på att jag hade protes så började alla säga att jag var deras förebild (Verkar inte som om någon här sett en protes i verkligheten). När klockan var tre så stängde stället och vi började bege oss till hotellet, blev lite nattmat innan bara 🙂 

 

Efter det blev det till hotellet och vi somnade sjukt fort. Nu blir det till att hitta lite frukost sen ut i öknen för äventyr… Må väl mina vänner!!