Det gäller att resa sig…


Strider är en del av livet, det är som om det inte skulle vara någon mening med ljus om det inte fanns något mörker, åtminstone på jorden.

Hur får du det här tänkesättet? Tufft, nja det är det inte. Lätt att säga men ibland riktigt svårt att göra. Men det är så framgångsrika eller progressiva människor skiljer sig från den som inte gör det. Och med framgång betyder det inte att bli rik, om du lyckas leva ett meningsfullt liv som är mer än tillräckligt. Människor tappar hopp och kan inte ens det.

Nåväl, du får det när du placerar dig själv i den situation där du misslyckas, du står inför utmaningar. Du kan inte lära dig att kämpa sittande inaktiv i ditt rum, för det måste du hoppa in på slagfältet.

Det är okej om du gör ett misstag, det är okej om du förlorade någon, det är okej om någon krossade ditt hjärta, det är ok också om du förlorar ditt jobb. Men vad som inte är ok är att stoppa efter misslyckande. Omfamna dig själv. Uppenbarligen betalar vi för våra misstag men vi lär oss också av dem.

P.S. Ta hjälp när du går vilse. Vi tycker att vi är konstiga men det finns värre än oss. Så det är bra att be om hjälp istället att sluta.