Det gäller att ladda upp sig ibland!

Blev inget inlägg igår och jag kan nog inte förklara det riktigt utan jag skrivet ett idag och låtsas som att vi bara “glömmer bort det” :-), Något som jag kan meddela är att NU är det klart med Dubai, Flyg, hotell, och Dune Buggys är bokade.
image2
Ser verkligen fram emot att få åka iväg några dagar och bara ha roligt. Ibland behöver man bara komma bort från vardagen för att ladda sina batterier. De senaste veckorna har ju bara varigt förkylningstider så det kan man ju ändå vilja glömma.

Vi lever i en tid där sociala välfärdssystemet försämras och samhällets tolerans mot arbetslösa och sjuka är låg. Många har bränt ut sig, skadat sig på arbetsplatser eller blivit sjuka under sin uppväxt. Det höga tempot i arbetslivet och i vardagen där vi konstant matas med information gör att individen behöver varva ner och ladda upp sina batterier.

Ansvaret läggs hos den arbetande att hålla sig frisk och presterande vilket innebär att det är av vikt idag att vi själva ansvarar för hur vi behandlar vår kropp och sätter gränser innan kroppen fysiskt mentalt skadar sig, så att den klarar vardagen utan större smärta och ansträngning.

Det finns verktyg till att minska smärta,för att prestera mera utan att orsaka skada, stärka sig, bygga upp självkänslan och våga följa sin intuition i de förändringar som kommer.

Det tar lång tid att bygga upp något som av någon orsak är raserat så varför inte börja lyssna på kroppen innan den säger ifrån för mycket.

Hur fyller du på med mental energi? Vad ger mening för dig?

Jag hittar mycket av min kraft och extra energi i musiken och träningen som betyder mycket för mig. Musiken ger mig ro och stillhet och jag får tid att reflektera, träningen gör att min kropp orkar mer. Men det är mycket viktigt att stanna upp ibland. Livet är en gåva värd att uppskatta! Må väl mina vänner…