Förberedelser och lite annat!

Det är lite mycket nu om man säger så, planering för en del aktiviteter och förberedelse inför Nyinvigningen av Sjuhäradshallen som är ombyggd för att passa handikappidrotten. Jag ska hålla i 2 st korta föreläsningar och det är alltid svårt att dra av på information i dessa fallen men det får gå ändå. Bara att prata snabb och försöka få alla att hänga med.
Det ska bli riktigt roligt att kunna “ge tillbaka” något när man har kämpat och slitit med sina utmaningar, och det är ju i rätt forum som jag kommer och skall ha föredraget.
DSC_0037
Jag kanske får gå igenom materialet lite innan så jag inte helt svamlar i blindo haha.
Men det är ju mitt liv jag berättar om och ingen annan än jag är ju expert på vad som har hänt!
Nej nu måste jag jobba lite mina vänner, så må väl så länge!