En bra kväll med många skratt och ett benbrott!

Vilken helg detta har varit, har spelat både fredag och lördag. Det var speciellt lördagen som gav avtryck då det hände en speciell grej. Jag spelade som vanligt och det var fullt dansgolv, jag hejade på en bekant och allt var som vanligt, men efter några minuter så försvann hon och jag såg henne inte mer. Min första tanke var: -Jaha det var otrevligt att inte säga hej då, men men… Nu är detta en tjej som ALLTID hejar och säger hejd på innan hon hon går så det var därför jag reagerade (sen 5 minuter senare så tänkte jag inte så mycket mer på det). Jag spelade vidare och det gick till stängning, jag packade ihop och åkte hem. På Söndagsförmiddagen kollade jag lite på Facebook bara och fick se denna bilden.
Skärmklipp
VA? tänkte jag, hur har detta kunnat ske hon dansade ju 2 meter från mig för några timmar sedan.
Lite senare fick jag reda på att hon hade brutit på dansgolvet när hon dansade. Vilket var PRECIS FRAMFÖR MIG.
Hur kunde jag missa detta tänkte jag?, jag kände mig lite delaktig så jag skrev några vänliga ord i kommentarsfältet.
Så nu har jag spelat så en tjej har brutit benet också, inget dåligt CV jag kommer ha den dagen jag slutar med detta!.

För övrigt så är jag på bättringsvägen vad det gäller min förkylning tror jag, bara en lite jobbig rethosta kvar så jag har sagt till mig själv att jag ska ta det lugnt denna veckan med träningen i alla fall.
Bättre att bli ordentligt frisk än att få dras med en liten stående förkylning i flera veckor.
Nej nu måste jag jobba så, må väl mina vänner!