Då ska vi se vad den här måndagen erbjuder!

holst_dj_grand
Det är så underbart med måndag morgon då det är den bästa tiden och dagen på hela veckan! Håller ni inte med mig? Nä jag håller i alla fall inte med mig själv men försöker jag tänka positivt så blir allt mycket lättare och framför allt roligare.
I lördags testade jag med lite löpning på löpbandet då vet var sjukt kallt ute, men det gick inte så bra då min fot strejkade, så jag klev jag upp på en träningscykel istället och trampade loss. Visst det är inte samma träning men jag tänkte att benen skall få sig en genomkörare ändå. Känns sådär om jag skall vara ärlig om att jag har smärtor i foten en vecka innan Arena Run, men det får göra ont, jag kommer springa ändå. Lördagskvällen tillbringades bakom spelarna på grand och det blev en riktigt bra kväll måste jag säga, så bar att jag var totalt slut igår och helt orklös.

Nu när jag kom till jobbet väl utvilad så kollade jag runt på lite nyhetssidor och kom in på någon filmsnutt och den filmen handlade om inspiration och denna unga dam som ledde “showen” hade massor av ord att dela med sig av  (gillar inte när en värd blir “för mycket” om man säger så) och när min första irritation hade lagt sig och jag började lyssna så upptäckte jag att jag lärde mig en hel del. Hon sa plötsligt “Tänk om det är så – att det här blir den bästa dagen i ditt liv – är du beredd på det? Finns det något som säger att den inte ska bli det? Kom igen min vän och ta emot den här dagen som faktiskt har möjligheten att bli en av de bästa dagarna i ditt liv!”

De orden ramlade på plats inom mig. Varför skulle inte denna dag bli den bästa dagen någonsin? Varför är jag så ovarsam med mina dagar och tänker – ‘Jaha, ännu en lång och arbetsam måndag – åh vad långt det är till fredag.’? Vad händer om jag istället öppnar mig för möjligheten och välkomnar en av de bästa dagarna i mitt liv? Jag kan ju inte förlora något på den förväntningen… eller? Så nu öppnar jag mig för den bästa måndagen någonsin.