Idag gör det ont skall jag erkänna!

Gårdagen gick ganska snabbt, eller ja tiden går ju inte snabbare direkt men ni förstår vad jag menar. Jobbade till 16 sedan hem och äta lite för att hämta Marcus, sedan till innebandyn som nu skall vara måndagstränigen. Det är ju Borås GK som anordnar innebandyträningen och igår spelade vi med de bättre killarna om man säger så och det kändes skall jag säga, mycket snabba rusher så det blev ett bättre intervallpass. Tänkte inte så mycket på att det var jobbig för det var så himla roligt att spela, vi körde 4 mot 4 och med små mål så det var inte lätt att få poäng. Jag måste säga att jag är förvånad över hur bra det går att spela med min protes, klart att det krävs lite teknik för att springa men det går som sagt sjukt bra. Många av de som vi spelade med var lika förvånade som jag, för jag såg på en del ansikten hur fundersamma de var när jag sa att vi skulle spela med dom, men det gick och jag fick till och med göra lite mål.
DSC_0132 DSC_0142
Men när jag vaknade imorse så kan jag erkänna att det var inte smärtfritt, stumpen var öm som bara den så det tog en stund att få på sig protesen (typ 5 minuter), vänsterknät värkte som bara den (skulle nog haft knäskyddet på). Och som det inte skulle räcka så känns det i varenda muskel i kroppen så det var en bra träning det där, ser verkligen fram emot nästa måndag nu, kanske skall införskaffa mig en egen klubba till dess.

Nu blir det att beta av timmarna här på jobbet för den här dagen, men först FRUKOST 🙂
Må väl mina vänner!

DCIM100GOPRO
DCIM100GOPRO