Börjar se lite ljus i alla fall / Starting to see things a little lighter

Blir ett sent inlägg idag för jag var och spelade inatt, kom hem strax efter tre vilket inte är supersent men det tog nästan en timme att varva ner innan jag somnade. Så jag tog tillfället att få sova ut för en gångs skull när jag väl kan sova.
När jag väl vaknat och fått i mig frukosten sneglade jag mot min löparprotes och funderade lite på om det skulle göra ont att prova den lite, så jag gick och hämta den, satte mig i soffan och testade att trycks ner benet i den. Nja kanske inte riktigt bra men det kändes otroligt mycket bättre i alla fall. Skulle kanske inte vara möjligt att springa så långt men det skulle nog gå att springa en bit, typ några kilometer.
Nu är det ju så att jag har lovat läkarna samt min ingenjör Linus att inte springa innan måndag så jag ska bita ihop och vänta.
Det är bara en liten sak och det är att svullnaden är fortfarande kvar och vill inte ge med sig riktigt så det blir nog ett samtal till läkaren på måndag ändå!
Nu idag blir det lugnt, har tagit ledigt från speladet resten av helgen för att vila benet som sagt, så jag vet inte riktigt vad som händer, men det blir alltid något skoj som kommer.
Ska försöka komma på något att äta nu bara… Så jag återkommer lite senare om hur mina tankar går inför mina utmaningar! / Johan Holst

image

Will be a late post today, because I was and played tonight, got home just after three, which is not super late, but it took almost an hour to unwind before I fell asleep. So I took the opportunity to get to sleep out for once, when I usualy can sleep.
Once I woke up and got in my breakfast, I glanced toward to my running socket and was thinking if it would hurt to try it a bit, so I went for it, I sat on the couch and tried to depressed bone in it. Well maybe not really good but it felt incredibly much better anyway. Might not be possible to run so far but it would probably go to run a bit, type a few kilometers.
Now it just so happens that I have promised the doctors and my engineer Linus not to run before Monday so I’ll bite the bullet and wait.
It’s just a little thing and that is that the swelling is still there and does not want to give in quite so there will probably be a call to the doctor on Monday anyway!
Now today, it will be calm, has taken time off from DJ work rest of the weekend to rest the leg as I said, so I do not really know what happens, but it’s always something fun going on.
Will try to think of something to eat now just … So I will return a little later about my thoughts go face my challenges! / Johan Holst