Borås-Skövde-Borås-Sthlm-Borås

Ja det här har varit några dagar som man rest runt med lite olika anledningar.
Det som jag började med var att jag åkte med Christian till Skövde för att spela Svenska Krögare Invitational.
Och det var söndag till måndag, en riktigt trevlig resa måste jag säga och jag har träffat helt fantastiska människor under dessa dagar. Själva spelet var sådär och jag slutade mitt i fältet så jag får väl anse det som ok.

Det blev ganska sen hemkomst i måndags så det var bara att packa om väskan för tisdag morgon kl 05:45 så startade jag resan mot Stockholm (Frihamnen) och vårat kära moderbolag Ad City Media för att ha hand om utbildning av CRM-system och vidare utveckling av lite andra saker.

Dessa två dagar på kontoret har varit fullspäckade med möten och jag är faktiskt helt slut i planeten nu så det ska bli så skönt att få komma hem till familjen och mysa lite med dom. Tur att det finns videosamtal så man kan få se dom ibland iaf. Så nu sitter man på ett tåg till Herrljunga för att sedan åka bil till Borås…. Home sweet home!