Bara timmar kvar till löparprotesen ska på.. Mina vänner snart är det dags!

God morgon, ja för det är just vad det är en riktig god morgon. Gick upp tidigt idag för att få i mig en riktig frukost, och det fick jag. Var på Grand Hotel och åt frukost med Marcus för att snart träffa Mika och hans respektive. Måste säga att jag har sovit gott inatt och inte alls varit nervös över huvud taget, bara gör det så kom en liten orolig våg när jag skriver detta,  jag tror att det kommer gå bra, måste bara hitta min egen takt att ta mig fram bland många andra längs varvet.
Helt sjukt egentligen att jag ska springa Göteborgsvarvet, jag av alla människor dessutom. Vet ej om jag hade gjort detta om min situation inte var som den är nu, men som sagt jag mår mycket bättre nu än innan och jag nycket mer målmedveten än tidigare. Idag känns det som att möjligheterna är stora för att göra nästan vad som helst och jag ser inte bara hinder när jag ska göra något.
Och det har jag mina underbara medmänniskor att tacka för, visst var det jag som valde att ta bort min fot men återhämtningen är inte bara jag som ska ha en eloge för, inget av allt detta hade jag kunnat göra utan alla i min närhet.
Jag och Marcus kollade igenom protesen så den är okej inför varvet om några timmar så allt ska nog gå bra.

image

Och jag tackar ödmjukast för alla tusen lyckoönskningar som jag fick igår via nätet, det betyder mycket ska ni veta!
Vi ses snart vid start mina vänner!!! / Johan Holst