angående SVT inslaget igår / about SVT element yesterday

Då ska vi se vart jag skall börja, jag hade ju en vilodag igår och jag fick ett samtal ifrån Martin Grill som är reporter på SVT där han förklarade att jag skulle vara med på SVT:s Västnytt kl 19.15.
Fick en liten klump i magen om jag skall vara ärligt för man började ju tänka, hur ska det här tas emot och hur kommer hela inslaget att vara, med tanke på att jag hade ju inte fått se något korrektur om man säger så.
Skärmklipp
Foto: SVT

Men efter att jag hade sett inslaget så började en del höra av sig och sa hur man tyckte att det var och att jag skötte mig bra samt fick ut mitt budskap på ett riktigt bra sätt, själv tycker jag att det vinklades rätt och jag blev ganska nöjd med inslaget, och det roliga är som sagt att Martin som gjorde intervjun skall springa med oss imorgon.
Under kvällen igår så ringde min telefon och det var Sveriges Radio som ville ha mig på deras morgonsändning nu på måndag så det skall bli skoj att vara med i liveradio, så nu får jag ta mig i kragen och lyckas med det här annars blir det lite knasigt tror jag.
Ikväll kommer min syster med sin familj till Borås för att visa sitt stöd samt att hennes man skall springa med oss så det skall bli roligt, ser verkligen fram emot detta.
Nu blir det till att fixa med alla startpaket som vi hämtade i Göteborg igår så alla skall få sina rätta nummer.
Kommer skriva lite mer här senare hur mina tankar går inför morgondagen, ha det så gott så länge! / Johan Holst

about SVT element yesterday
Then we’ll see where I should start, I had a day off yesterday and I got a call from Martin Grill who is a reporter on SVT (Swedish television) and he explained that I would be with the SVT Västnytt at 19.15.
Got a little lump in my stomach if I am to be honest because I began to think, how will this be received and how the whole element to be, given that I had not seen any preview so to speak.

But after I had seen the spot, some began to hear of themselves and said how they thought it was and to think I did well and got out my message in a really good way, myself, I think it was angled right and I was quite satisfied with the story, and the funny thing is, as I said to Martin who did the interview will run with us tomorrow. During the evening yesterday so my phone rang and it was Swedish Radio that wanted me on their morning broadcast this Monday so it must be fun to be involved in live radio, so now I get to take me by the collar and succeed in this otherwise there will be little weird I think.
Tonight, my sister with her family will come to Borås to show their support and that her husband should run with us so it will be fun , really looking forward to this.
Now it will be to fix with any starter kit that we picked up in Gothenburg yesterday so everyone should get their correct number.
Will write some more here later how my thoughts are about tomorrow , have it so good for so long! / Johan Holst