1 månad kvar… Men vem räknar ;-)

Då är det bara en månad kvar till vad som säkert kommer vara det mest plågsamma hittills i mitt mitt liv, i alla fall under den stunden som jag kommer att springa de 21km som står på schemat. Dagarna som gått har varit ganska bra, har hunnit med att springa ute samt besökt läkare och ingenjör. Det visade sig att det har varit en gänga som har skavt mot benet när jag har sprungit på grund av att vakumventilen skruvats in för långt, så den har man nu slipat ner och det blev en otrolig skillnad så nu ser man ljuset i tunneln igen om man säger så.  Läkarna säger fortfarande att dom inte förstår varför jag skall envisas med detta men på något sätt säger dom ändå att det är bra att du gör detta. Jag har ju kommit långt i min vardagliga utvecklingskurva bara för att jag har varit så envis med all träning. Som sagt det har ju tillfört något gott med tanke på att man brukar räkna med att kunna gå ordentligt ca 2 år efter en amputation, och jag sprang ju efter 1,5år så jag kan inte klaga. Idag så skall jag träffa Amanda som jag skall springa Göteborgsvarvet med bland annat, vi skall springa lite sedan skall vi gotta oss med en fika. Det är inte så ofta man får tid med en del av vännerna, antagligen är man upptagen själv eller så är alla andra upptagna så det gäller att planera ordentligt. Så denna dagen kommer bli fylld av många olika aktiviteter. Nej nu måste jag jobba lite, ha det så gott så länge! / Johan Holst
IMG_6816