Det blev några km och en liten tråkig händelse!

Igår testade jag att springa, och det var Amanda som stod för sällskapet och hon hjälpte mig att hålla ut. Det gick förvånansvärt bra vad det gäller smärtbiten sedan min ingenjör har slipat bort en bit av vakumventilen som skavde in i mitt tibiaben (smalbenet).
Så 4km avverkade vi igår volket inte är så mycket men ändå mer än vad jag hittils har avverkat utan att det uppstått blodvite, så nu känns det som att jag kan börja träna på riktigt igen.
1505646_10152030703417826_426929228079830869_n
Det tråkiga som hände var efter löpningen när jag hade fixat till min vardagsprotes så den satt ordentligt skulle jag ta telefonen och kolla vad klockan var. Och ja den gled ur handen från ca 0,5m höjd och landade platt med displayen mot marken vilket resulterade i en ordentlig spricka och ett tryck på skärmen så touchen fungerar inte alls så jag har fått ta min gamla Blackberry till hjälp nu och det är inte som vanligt om man säger så. Det är sjukt hur mycket man vänjer sig med olika appar och hjälpmedel med en androidtelefon.
Bara som en enkelhet att kolla banken, nyheter mm.. Låter löjligt men irriterande är nog rätt ord, aja det är ju bara materiellt så det blir till att anmäla hos försäkringsbolaget så fixar väl dom det hoppas jag.
Nu måste jag jobba lite mer så ni får ha en underbar Skärtorsdag alla / Johan Holst