Vilken värk…

Då ska vi se vart vi börjar idag, jo men vi kan väl ta när jag vaknade och trodde att allt var bra och jag skulle må som en prins….MEN ICKE!
För det var ju så att jag och Amanda var ute och tog en löprunda igår igen och det blev så att vi sprang betydligt mer i backar så när jag skulle kliva upp ur sängen så JÄ**AR vad det kändes i mina lår både baksida samt fram, smidig som ett kassaskåp tog jag på mig protesen och staplade runt i lägenheten, och kände mig mjukare för var minut som gick.
Vi sprang 6km igår och höll ett ganska bra tempo så nu blir det till att öka distansen för varje löparpass, och jag tror att vi kommer att klara Göteborgsvarvet galant (med lite blod svett och tårar kanske haha)..
IMG_4970 IMG_8508
Det som talar för oss alla (Mig Amanda, André, Marcus, Micke & Mika) är att vi har ett grymt driv och är så målmedvetna samt tjuriga så ingen av oss kommer att ge upp, så jag har bra backup vad det gäller motivationen.
Och vad det gäller benet så verkar det som att det kommer att hålla, det gör det nu i alla fall, men vi får se hur det är efter 21km, men det återstår väl att se.
Rent psykiskt så börjar det kännas bra då jag ser att benet verkar hålla, inga sår och inga blåmärken så det det känns helt underbart.
Det hände en rolig sak nu på morgonen då en arbetskollega kom in på mitt kontor och pratade om lite framtida utmaningar, och han hade sjukt intressanta idéer som inte skulle vara så hemskt jobbiga (tor jag nu iaf), Jag kommer att återkomma till vad det var för idéer när jag har “breefat” lite med mina galna kompisar om det är någon som vill följa med på ett litet “äventyr”…
Nu blir det till att dricka lite kaffe så må väl alla och ha en underbar valborg! / Johan Holst