Jag lever, typ….

Har fått en del mail och kommentarer av folk som följer mig, om jag har slutat blogga här, och svaret är NEJ jag har inte slutat. Det är bara så att jag kände mig inte hundra på att blogga under helgen så då ville jag inte bara skriva för skrivandets skull, jag vill kunna förmedla något när jag känner för det eller har något att skriva om, oavsett om det är bra eller dåligt. Från och med idag så kommer jag att uppdatera bloggen minst en gång om dagen inför Göteborgsvarvet.
Men om jag börjar med helgen så var den helt okej, hade spelning tors, fre samt lördag så söndagen blev verkligen en vilodag. Och det behövdes verkligen då gårdagen var full av aktiviteter, det var jobb, flygplats, mer jobb, för att sedan ta mig ut i löparspåret, och var det gäller löpningen igår så gick det ganska bra, jag lurade med mig Amanda som hjälpte mig att få lite extra motivation denna gången. Det blev en runda på 5km igår och hör och häpna, det blev inget blodvite eller några kraftiga smärtor heller för den delen, det är klart att det kändes men smärtan var överkomlig (får säkert ångra det idag att jag skrev så),1505646_10152030703417826_426929228079830869_n
efter löpningen blev det en 60 min Endurance träning med min Compex Wireless så när jag var klar så brann det i mina ben.
DSC_0392
Hände dock en sak efter jag använt min muskelstimulator och det var att när jag skulle ladda den så gled den ur min hand, men som tur var så dämpade jag fallet med min fot, fast på andrastudsen så måste den ha träffat lite illa för den delade sig i “chassit” i ovankant om man säger så.
Den fungerar som den ska det är bara det att det sitter en liten tjepbit på toppen nu istället för at det sitter ihop av sig själv med plastlåsen! Jag kommer säkert få ett mail nu av min kontakt på DJO som kommer att skälla på mig men det var verkligen en olyckshändelse och det är ju bara att byta ska på den om man säger så (hoppas jag). Idag efter jobbet skall jag ta hand om Tage, den grymt charmiga Franska Bulldogen som har lirkat sig in i mitt liv, sedan efter det så skall jag ringa Amanda för att få oss ut i spåret igen för nya kilometrar och längre sträcka. Det börjar närma sig nu och jag känner en viss oro i kroppen på något sätt, jag vet att jag kommer att klara det men det kommer bli tufft.
Mitt stora problem i min uppladdningm inför detta har ju varit att jag har fått sådana smärtor samt sår när jag har tränat, och det kommer det bli nu när jag sringer själva Göteborgsvarvet med, men under loppet så kommer det få svida lite om man säger så!
Nej nu blir det en ordentlig frukost här på jobbet med tanke på att vi har något nätverksfel som verkar ta tid att lösa. Ha en underbar dag.. /Johan Holst