Vilken underbar födelsedag, tack alla som gjorde den oförglömlig!


På födelsedagen finns det nästan ingenting så kul som att få önskningar, meddelanden och texter från vänner över hela världen.
Tack vare Facebook, Twitter och sms hör vi från nästan alla vi känner och bryr oss om! Det gör födelsedagar speciella och spännande. Vi kan höra från en förlorad vän!

Jag kan verkligen säga hur välsignad jag är att ha så fina människor i mitt liv! När jag vaknade igår (och det pågick under hela dagen) med alltför många textmeddelanden från er alla på min födelsedag! Tack så mycket för att ni är en så stor del av mitt liv.

De flesta människor firar sin födelsedag genom att göra något de älskar. Jag är inte annorlunda (för en gång!), Så i lördags blev det en 2 timmars skogsvandring för att sedan äta middag med Marcus & några andra vänner, efter det var det bara att gå vidare ut i den unga kvällen (jag passade på att fira mig kvällen innan med tanke på att det var lördag)
I en av barerna träffade jag några riktigt glada killar som fick hela stället att sjunga loss för mig (pinsamt ehhh JA), så jag får väl tacka dem här för en underbar och oförglömlig kväll. Så tack Lasse och Kevin för skönsången hahaha!
(har tyvärr inga bilder från kvällen, kanske är tur det haha)