Det här är helt fantastiskt!

Pratade med Jenny igår på ett företag som heter HESTRA om lite handskar för skidåkning då jag funderade lite på vilka som skulle passa just mig.
Vi diskuterade om lite olika typer/storlekar och om vad jag skulle göra, sen när hon kollat på min hemsida/blogg så skrev hon i ett mail till mig att ett “lycka till”-paket var på väg.
Och när jag öppnade det idag så ligger det 2 par skidhandskar från HESTRA, och för er som inte har en aning om vad det är så är det en svensk tillverkare av handskar.
De har många olika modeller till olika saker men just skidhandskar så samarbetar de med svenska och norska skidlandslagen, samt att det har teamåkare som Jon Olsson, Mike Douglas, Henrik Windstedt mfl.  Jag fick som sagt två olika modeller, och jag ska förklara vilka modellerna är:

Downhill Comp Ergo Grip
63a4602246c4ce0c00d2796d5f518121
Det här är en kort och smidig racinghandske med Ergo Grip-konstruktion för downhill och Super G.
Ergo Grip-konstruktionen med extra förböjda fingrar och minimalt med överskottsmaterial på handens insida.

Army Leather Heli Ski
79433445ff702d49df89b880144bec14
Detta är deras mest kända handske, en modern klassiker med många funktioner.
En längre modell för de som åker mycket i lössnö och behöver en slitstark och varm kompanjon på berget

Nu är det ju så att dessa handskar kanske är liiiite för överkvalificerade för just mig, men ändå.
Måste erkänna att jag har nog aldrig haft på mig så här sköna handskar någonsin, så jag tackar verkligen HESTRA för att de hjälper mig med skidåkningen genom att förse mig med fantastiska handskar. Så nu kommer jag hålla mig varm om händerna, TACK än en gång Jenny / HESTRA!