En lång intervju, samt en nyhet!

Var en journalist som ringde igår och gjorde en intervju via telefon under nästan 2 timmar angående bland annat mitt deltagande på Tenson Tjörn Triathlon 2015.
Kan tyvärr inte avslöja vilken tidning det rör sig om ännu men den kommer att komma ut Februari/Mars, så då kommer ni få läsa vad som skrivs, det var en av de roligaste intervjuer som jag har varit med på måste jag säga. Och nu i efterhand när jag tänker på vad vi pratade om så börjar jag inte lite vad det handlar om, eller låt mig säga så här: – VAD F*N HAR JAG GETT MIG IN PÅ? (ursäkta språket). Hur tänkte jag när jag frivilligt sa ja till detta?, nu är det för sent att backa så det blir till att hårdträna denna sommaren så jag kommer orka med de 90km som skall cyklas, för att inte tala om allt annat man skall göra under tävlingen.

Kan släppa en liten annan nyhet så här på morgonen, att jag håller på att ta fram ett team till ArenaRun den 20:e februari, som går på Friends arena i Sthlm (www.arenarun.se).
Det kommer bli mitt första obstacle run, och jag är lite orolig där för en del hinder är inte riktigt anpassade för att ha en protes haha (vilket inget hinder är men ändå).
Men om jag hittar bra medtävlande till mitt team som kan hjälpa mig där det är som värst så skall det nog gå vägen, får skylla på min syster i detta fallet som har lurat in mig på detta.
Grundare till denna “tävling” är Petter Alexis och hans fru Michaela som jag pratade med igår om hur banlayouten är så jag verkligen skulle kunna genomföra detta, och jag fick som svar av Michaela: Det här ska vi lösa Johan, klart du skall kunna vara med, du kan börja leta ett team!
Så nu väntar jag bara på att hon skall återkomma så vi kan sy ihop den här säcken.
Arena_Run_FA_frontpage3