Vila är inte min grej…

Det här med att vila är inte min starka sida om jag ska vara ärlig.
Men än så länge har jag inte ansträngt mig mer än att fixa frukost till mig själv.
Det är så otroligt tråkigt och jag blir så fruktansvärt rastlös av att inte göra något. Jag het att det är bra för mitt ben när jag vilar men mitt psyke tar lite stryk. Det gäller att tänka smart denna gången och se till att benet läker ordentligt fram till den 16:e då midnattsloppet är. Jag vet vad jag klarar av att prestera så det bör inte vara några problem, det kan hända att det blir lite jobbigt bara.
Jag får ta och använda min Compex Wireless muskelstimulator så benmusklerna får sig en genomkörare utan att jag belastar knävecket allt för mycket.

image

Så det jag har på agendan idag är att åka och kolla på en gopro actionkamera som jag ska använda till Kebnekaise. Sen ikväll ska jag till Varberg och spela lite musik (har fått ok på att göra det av läkaren).  Annars blir det som sagt bara att ta det lugnt.
Får försöka hitta någon bra serie att titta på, så har ni några bra idéer, skriv gärna dom… / Johan Holst