Vem stängde av kroppen?

Senaste dagarna har jag inte känt mig bra alls, bara hängig och allmänt nere. Vilket har resulterat i igen träning utan har istället spenderat flera timmar i sängen med att försöka få kroppen i balans, funkar de med ibland. Problemet är att jag har ingen ork, sover dåligt och har senaste natten haft huvudvärken från helvetet. Kan vara en liten eftersläng av att det var en fartfylld helg, och i måndags efter jobbet så spelade jag innebandy i 2 timmar. För efter innebandyn så kändes det som om någon bara stängde av kroppen, illamående, yrsel samt att jag inte såg riktigt klart gjorde att jag blev lite orolig för vad som skedde med mig. Så jag har sagt till mig själv att jag skall ta det lugnt nu i några dagar och kanske köra ett löparpass på fredag om jag känner mig bättre. Det är ju som sagt att bita ihop och kämpa på för efter man varit sjuk uppskattar man friskheten mer 🙂

Igår när jag låg i sängen blev det till att titta på Alpina världskuppen (parallellslalom) som kördes i Hammarbybacken i Sthlm.
Var ett underhållande format på tävlingen även om jag kanske kan tycka att det inte riktigt skall ges ut några cuppoäng, för det är som sagt ett annat format än de klassiska utförsgrenarna.
Bra underhållningsvärde för publiken men ett svårt format för åkarna, blir lite mer av en lek när man har det så här.
Kul ändå att Lindsey Vonn & Lara Gut, samt Marcel Hirscher kom till start (även om alla inte gav fullt med tanke på skaderisken i detta event).

3649583_2048_1152 bajenbacken-jpg hansdotterf-jpg