Varför ska det vara så svårt?


Varför är det så svårt att göra saker som är bra för oss?
Alla råd finns precis framför oss. Men vi tar inte betet.
Istället fortsätter vi dåliga vanor. Vi tittar på våra telefoner ögonblicket innan vi lägger oss och spenderar en timme på Instagram-berättelser när ögonen öppnas (säg inte att jag är den enda).
Vi rör inte våra kroppar på hälsosamma sätt. Vi går till jobb och sitter och tar på oss stress. Vi dröjer vid problem. Vi stressar. Vi hittar bristerna och firar inte de goda sakerna. Vi går igenom vardagslivets rörelser – vi slutar inte titta och säga ”fan, jag är tacksam.”

Dessa vanor hjälper dig inte.
Någon sa till mig en gång att många säger att de inte har en morgonrutin, men de har det. De kanske inte vaknar och går till gymmet, mediterar eller dricker citronvatten. Men om du vaknar och tänker: ”Ugh, jag är trött. Jag vill sova mer. Jag önskar att jag inte behövde gå till jobbet. ” Det är din rutin. (Den är bara inte bra.) Om det här låter som du – räcker det nog. Jag tycker du borde skaffa dig nyare vanor!