Vänta nu hörde jag rätt (jag blev helt stum)…

Sen en tid tillbaka så får jag en del förfrågningar om jag kan komma och föreläsa på olika ställen, och ja det brukar vara mer snack än vad det blir verklighet.
Men nu senaste månaden har det tagit ordentlig fart och jag har fått uppleva så olika scenarion och fått föreläsa inför så många underbara människor.
Igår var jag på ett möte/fika med en vän som håller på att ordna en föreläsning till mig på ett lite större företag kan man säga. Vi satt och pratade om vilka riktlinjer de ville att jag skulle försöka hålla mig till och vad företaget står för, jag märkte direkt att detta kommer passa mig som handen i handsken så det här skall bli fantastik roligt. Så när hon frågade om jag var intresserad av att hålla en föreläsning för bolaget så sa jag: -SJÄLVKLART.
Vi pratade vidare om vad jag behövde i teknisk utrustning, och hon frågade lite om hur mitt upplägg är när jag föreläser.
Jag nämnde då att om jag skulle behöva mic så önskade jag att det skulle vara ett headset och att vi verkligen måste soundchecka då jag inte vill att någon skall störa sig på ljudet för då kommer allt bli dåligt. Och precis efter så säger jag: -jag vet ju inte om det behövs för jag vet ju inte hur stort grupp du vill att jag föreläser för.
Hon svara lite lätt: – Ja det beräknas bli ca 4000 personer….

Ehhhh… (jag blev helt tyst och satt som ett frågetecken)… VA?

Ja sa hon och skrattade, är det några problem med det?
Nej svarade jag med en lite darrigare röst och förklarade att jag har föreläst för ca 450 personer innan så detta kommer att bli sjukt roligt och en av de största utmaningarna som jag fått.
Vi fortsatte och pratade och hon förklarade hur allt var tänkt med filmteam och liknande, och vid denna tidpunkten satt jag bara och tänkte “4000 pers, vad ska jag säga till dom”?
Fick nästan nypa mig i armen för att förstå att detta var allvar. Efter en stund så hade jag lugnat ner mig och vi fortsatte att ströprata lite sen tackade vi för mötet och båda begav sig hem.
Så nu sitter jag här på mitt kontor och är fortfarande lite chockad (haha) om vad som hände igår.
Men jag ser verkligen emot att göra detta, sa jag förresten att detta är om 14 dagar.
Nu blir det till att fixa till materialet och putsa på mitt framträdande!
(nämner inte vem jag träffade eller vilket företag det gäller förrän det är helt klart)
wp-1471696226549.jpg