Vaknade med ett leende…

Riktigt skönt att få sova en hel natt utan att vakna av huvudvärk. Och jag måste säga att det är så roligt att många gillade intervjun som vi la upp igår, finns inte ord för att beskriva hur mycket det betyder för mig.
Sen måste jag säga att nya proteshylsan börjar kännas bättre så imorgon bär det av till gymmet för att börja träna som vanligt igen. Meningen är ju att cykling och en del andra träningsformer där man får böja benet skall fungera mycket bättre nu.
Men jag måste vara försiktigt för den här hylsan tar upp belastningen på lite andra ställen än vad benet är vant vid så jag måste tänka till lite nu och vara försiktig som sagt. Jag hoppas att det går bra så jag kan träna på riktigt igen, det är nu 3,5 vecka kvar till Dubai och då behöver benet vara igång och hylsan måste sitta rätt så den inte trillar av, för det skulle vara en syn haha (hoppas iofs att jag får det på film i så fall). Måste jobba vidare nu men jag skriver mer lite senare.
Må väl mina vänner!.

[youtube=http://youtu.be/CgrDDCQlo7o]