Bra drag i helgen, och här kommer kortfilmen/intervjun om mig.

Det hart varit en fartfylld helg med spelningar och föreläsningar så jag måste säga att det har varit riktigt roligt.
Spelningarna var ju i Borås (Personalfest, Svenska Stadshotell) under fredagen på Grand och den festen var riktigt underhållande. Inte för att jag kanske klassar just den spelningen som en av mina bästa så var kvällen roligt då det var After Ski tema. Lördagen så var det föreläsning vid 13:00 och den gick bra så dom som lyssnade uppskattade verkligen mitt framförande. På kvällen sedan bar det av till Varberg för att spela och den spelningen var lyckad, men det som var det bästa var personalvården, riktigt god middag och en ordentlig marängswiss till efterrätt. Igår var det vilodag och jag drog på mig en ohärlig släng av migrän, så jag har inte sovit så mycket inatt tyvärr, det är speciellt jobbigt när man till och med vaknar av att man har så ont i huvudet.

Om jag skall komma till något positivt igen så har jag fått se kortfilmen/Intervjun som jag har varit med i så jag tänkte att jag skall dela med mig av den här. Det fanns inte mer utrymme i tid men jag tycker att man har fått med det viktigaste, sen kan man alltid vilja ha med mer eller så tänker man: Varför svarade jag så just där?… jaja nu är den klar och jag är nöjd, så håll tillgodo.
Må väl mina vänner!

[youtube=http://youtu.be/CgrDDCQlo7o]