Tur i oturen att vi fanns där!

Jag måste säga att igår var en händelserik dag, och dagen började med jobb ute i shoppen på golfklubben då min tränare var ute med Utvecklingslandslaget i Handigolf.
Och självklart så var det en tävling på banan med under gårdagen så man kan säga att det var inte lite att göra, vilket gjorde att tiden gick ganska fort.

När klockan slog 15.00 var det dags för mig att dra på mig outfiten för att hålla i träningen för handigolfen hos oss, vikter var riktigt roligt, vi spelade på teknikbanan och man ser redan nu att många i gruppen har utvecklats mot förgående år så vi skall nog kamma hem några medaljer i år med på handitouren.

Når vi var klara och jag var på väg upp till klubbhuset så möttes jag av en bekymrad man som frågade om jag kunde hjälpa han.
-Självklart svarade jag, vad kan jag göra?
Jo det är så att min fru har fått en golfboll i huvudet vid 11:ans tee och jag har ringt ambulans för hon blöder ganska kraftigt från huvudet så har du lust att möta upp ambulansen och guida dom till henne?
Ehhh!, jag blev lite stum, men frågade givetvis hur hon mådde och fick som svar att hon var vid medvetandet och det var 2st som var vid henne nu. Så när jag fått status på hur läget var så belutade vi att vi skulle inte flytta henne förrän ambulansen kom, vilket den gjorde ca 20 min senare.


När ambulanspersonalen kom så stannade en kvar i ambulansen och en åkte med mig ut i golfbilen för att kolla hur det var med den stackars damen.
Efter några minuter beslutade vi att ta med henna i golfbilen för vidare färd med ambulansen till sjukhuset.
Så ni kan ju tänka er synen med mig körandes golfbil, samtidigt som jag håller om patienten så hon inte trillar ur.
Bak vid baghållarna står en sjuksköterska som håller förband mot hennes huvud, det måste ha sett ganska annorlunda ut iaf.
När vi lastat av henne i ambulansen packade vi ihop hennes saker till bilen och jag pratade några minuter med den olycklige herren som av ren otur råkat skjuta bollen i hennes huvud.
Ca en minut in i samtalet fick jag info om att det var hennes man, så snacka om otur och hur ångestfull han var.
Så det var tur i oturen att vi fanns där kan man säga och till er alla som spelar golf, tänk er för innan ni slår ut!