Tur att jag gick dit!

Då ska vi se vart vi skall börja.
Jag var ju på kontroll av mina proteser och det var väl tur att jag var där om man säger så.
För efter en stund när vi hade kollat upp min “vardagsprotes” så sa jag att jag tycker att det låter som om något knäpper typ när man går. Så min ingenjör Linus kollade på foten och den var okej, sen kollade han lite mer noga på på själva hylsan och då upptäckte han att det var sprickor på ett ställe vid insidan an knävecket.
Ett område på 1,5 cm där fibrerna hade spruckit så det är inte så konstigt om det låter sa han och bjöd på ett leende.
Så det blev till att göra en liten avgjutning på stumpen igen för att Linus skall tillverka nya hylsor till mig.IMG-20130927-00390IMG-20130927-00389IMG-20130927-00388
Det kommer att ta 3 veckor innan jag får prova de nya hylsorna sen brukar det vara strul 2 veckor för att sedan eventuellt fungera tills de går sönder igen. Jag fick ju iaf använda min nuvarande protes så den borde ju inte gå sönder mitt i et steg, eller?…
Må väl mina vänner så skriver jag snart igen!