Dags för en kontroll…

Då var det dags för den årliga “besiktningen” av mina proteser. Och det känns skönt då jag ändå behöver prata med min ingenjör om en ny träningshylsa som jag kan ha på gymmet när jag cyklar & kör motorcykel. Jag har ju problemet att jag inte kan böja benet ordentligt med full kraft för det är för tight i knävecket med min “vardagsprotes”.
Det är lite frustrerande att man måste ha olika proteser till olika ändamål, men det är väl som man har olika skor till olika saker antar jag. Hur som helst så behöver jag fixa en ny protes som klarar av mina träningsbehov samt att jag kan köra MC och kunna eventuellt åka på en badsemester i framtiden. För det är ju inte så lätt att ta sig i och ur vattnet på ett ben haha, vilken syn!, kan se mig hoppa runt där och kämpa för att till slut falla som en fura!.
Nå väl, jag ska ju få hjälp med allt så det skall nog inte bli några bekymmer.
Jag längtar verkligen till att få kunna springa igen, bara jag får ok från läkaren så kommer jag ta tag i allt igen.
image1Jag har även hittat en ny sula som jag önskar att den finns till min typ av protes.
Vet att den finns tioll “sprinterblade” men är osäker på om den finns till min typ av “blade”, det är en sula med “dobbar” så jag skulle kunna träna på bana och få ut mer av mitt “steg”.
Nike_Spike_Pad
Må väl mina vänner så skriver jag mer senare.