Tråkigt när kroppen inte vill…

Vissa dagar är så klart bättre än andra och vice versa, å den här morgonen var inte en av de bättre om man säger så.
Det började med att jag trampade igång kroppen på cykeln under 5 minuter för att sedan göra lite löpning.
När jag skulle byta till löparprotesen märkte jag att något inte var riktigt 100 men jag tänkte, äsch det kanske är så här tight vid den här tiden.
Jag började jobba lite lätt och kände redan efter några steg att det här kommer inte funka, stumpen är för svullen och jag kommer inte “ner” i hylsan.
Det blir som ett “drag” och det känns som att huden ska slitas från själva benet (typ 1000-nålar, fast 100 gånger värre).
Så det var bara att lägga ner löpningen, och det “förstörde” typ hela träningspasset. Jag gjorde såklart det jag skulle, men gjorde alla övningar i ren frustration över att jag inte kunde springa på löpbandet. Kanske låter löjligt men löpningen ligger mig så varm om hjärtat så det blir som ett totalt misslyckande när det inte fungerar.

Så efter en timme på gymmet var det bara att bege mig hem och se till så familjen där hemma var vaken så ingen kommer försent!
Blev en promenad till jobbet idag då jag var lite “tjejsur” haha… Självklart åkte mina Salomon Speedspike på så jag inte halkar!