Det värmer att blicka tillbaka, blev dock lite känslomässigt!

Jag kan sitta i flera dagar och kolla tillbaka i min blogg, just för att jag älskar att jag kan se vad jag gjort tidigare. Det är det absolut bästa med en blogg.
Det är en hårfin gräns det där mellan att inspirera och provocera ibland. Man får inte säga att man har det för bra för då kan det sticka i andras ögon, i alla fall i ett land som Sverige som präglas av jantelagen! Samtidigt får vi lära oss att vi ska vara stolta över oss själva och tro på oss själva…konstigt, eller hur? När jag hör om människor som är lyckliga och trivs med sina liv, som uppnått sina drömmar och lever en lycklig tillvaro då blir jag INSPIRERAD!!! Och det var delvis därför jag skapade denna blogg, för att inspirera!

Tidigare i mitt liv tillät jag många att säga till mig att jag inte var bra. Men jag vet bättre nu, jag är bäst, på att vara jag. Om det är något jag vet säkert så är det att jag är bara mig. Det är allt jag kan vara, varken mer eller mindre. De kanske inte gillar mig, men det är okej. För jag är jag och så kommer jag stanna. Jag har träffat så många fantastiska människor på den senaste tiden, som tror på mig. Som skickar sms titt som tätt, om att jag inte ska glömma bort hur bra jag är. Det är helt galet, det enda som har funnits i mina tankar hela tiden är: Ge aldrig upp! Det finns alltid en väg ut, även om det inte alltid verkar som det. Allting kommer bli bra, kanske inte idag, men så småningom. Jag försöker att alltid se det positiva i livet, vad jag har och hur långt jag har kommit. Sen är det klart att jag också har dagar när allt är svart. Men om det är något jag har lärt mig, så är det att det är okej att ha dåliga dagar. Jag tror att det finns en mening för var och en, varför vi finns till. Jag har nyligen kommit på min. Det gäller bara för dig att hitta din. Om du har en dröm, skydda den. Det finns så många som inte har någon dröm, som vill förstöra din. Sätt upp ett mål, och jobba för det.. Kan JAG, kan DU!