Tisdag är en bra dag!…

Det har jag bestämt! Har en lång lista på saker som ska göras idag men de flesta av dem är roliga så jag ser fram emot det.
Men först måste jag berätta lite om igår för då hittade jag en ny sponsor som jag tror kommer vara ovärderlig för mig vad det gäller att lära mig spela golf.
Och det är att Poolhouse (www.poolhouse.se) och jag har tecknat ett sponsoravtal. Och med det så innebär det att jag kan utnyttja deras nya golfsimulator som filmar hur man slår från 6st olika punkter.
Det är ett ypperligt tillfälle för mig att träna upp min swing (eller hitta den först kanske), så det här känner jag att det kommer hjälpa mig oerhört mycket.
Så jag är oerhört tacksam för att Göran med personal vill hjälpa mig att komma igång så jag kan nå mitt mål.
Skärmklipp
Idag blir det först jobb vilket det alltid är,  sen blir det att fortsätta leta golftillbehör så jag kan börja någon gång.
Jag ska även kolla lite mer detaljerat på Dubairesan vad det gäller MC-Åkningen, och det var inte så dyrt som jag trodde.
Eller det beror ju på hur man menar med dyrt, skulle ju kunna åka minst två pers på en varm solsemester för pengarna, men men.
Jag och dom som åker med kommer att ha sjukt roligt i alla fall och det är ju det som räknas.
Nu blir det som sagt till att producera lite film, men först KAFFE!.. Skriver lite mer senare….