Nu efter denna helgen börjar allt grundjobb!…

Efter en helt fantastisk helg så börjar denna veckan med att jag tänker på hur jag ska hitta vägen till alla mina utmaningar inför 2015.
Jag har några klara om vad jag skall göra men att planera allt och kolla runt om det finns intresse för mina vänner att följa med är nästan större utmaning än själva utförandet.
Det första som kommer på tapeten är ju att komma igång med golfandet så jag kan träna ordentligt. Och där kan jag egentligen inte skylla på någon utan det är bara att ta mig själv i kragen och införskaffa mig klubbor och bollar sen ut och slå som aldrig förr. Visst kommer det ta tid men det gör det alltid om man vill lyckas med något, frågan är bara hur bra kan jag bli på ett enda år?. Ja den som lever får se som jag brukar säga.
Sen det andra jag ska kolla upp är vad det kostar att resa till Dubai och få alla kostnader spikade så jag kan återkomma till de 5 personer som vill åka med på lite mc-åkning i öknen.
Det tror jag kommer bli en sjukt galen resa med många roliga minnen. Så det är vad jag skall göra under de kommande första dagarna denna veckan.

Under helgen så har jag hängt med en DJ-vän från Italien, och han heter Simon. En sjukt begåvad kille som inte bara DJ:ar när han uppträder utan han har även med sin 2 st trummaskiner samt sin synt.
Sen spelar han LIVE till musiken och han gör det grymt bra. Det började med att jag hämtade han på Landvetter under fredagseftermiddagen, sen gjorde vi soundcheck på Grand där vi skulle spela senare på kvällen .
När vi var klara där så checkade Simon in på hotellet och vilade några timmar för sen åt vi middag innan spelningen, och vilken fest det blev!
Nästan 1000 gäster så det var sjukt bra, vi hade roligt och efter stängning så överraskade Simon och sa, Tack som bara den Johan för spelningen och allt, det var riktigt roligt, det här får vi göra om!.
Men nu måste jag flyga hem för jag ska spela i Milano imorgon, (klockan är nu 03,30 på sön morgon).
Jag blev lite förvånad att han skulle åka direkt efter spelningen men han sa att jag var välkommen att hälsa på han när som helst i Italien så det blir nog en tripp dit i sommar.

10805309_10152117705272537_2120122602_n

1201

1202