Tankar kring situationen…

Måste nog erkänna att det har varit lite djupa dalar mentalt under början av detta året.

Visst har jag fått underbar skidåkning och träningen tar mig framåt så där är allt okej, det tråkiga ligger på att den delen som man inte kan påverka och den stavas PANDEMI!
Planerna för mig var ju nu på våren att få till tävlingar för europacup och samla poäng till nästa säsong så jag förhoppningsvis skulle komma in i världscupen, men med tanke på att europacupen inte blir av nu så blir situationen lite annorlunda. Så som det ser ut nu kommer det bli tight schema under hösten för att komma till så många tävlingar som möjligt och samla poäng.
Det är vad det är och det är lika för alla! är oftast de orden som kommer till mig, och jag förstår hur alla menar.
MEN det räcker inte för mig, jag blir ändå påverkar i mina tankar.
Visst har jag vänt det många gånger så jag tränar hårdare och gör om planeringen med träning så jag kan lära mig mer än någonsin.
Känslan att “bara” träna och träna men inte riktigt få tävla känns ju också lite konstigt. Och JA nu kommer det där året och perioden när kval till Paralympics ska göras.
Om ett år ungefär så ska jag ligga på absoluta toppen och vara så pass bra att jag har chansen på medaljer… Så träningen blir intensiv och mitt mind set måste vara på topp resterande av tiden, även om det är svårt vissa stunder….

Nåja, avslutar inlägget med att bjuda på några bilder från gårdagen (inte världen bästa kvalité men ändå haha)