Tack för ett trevlig bemötande, lärorikt!

Jag har varit i Stockholm på en snabbvisit kan man säga, åkte upp igår på eftermiddagen för att möta Thomas (Marknadschef) samt Peder (försäljningschef) på Celsius och vi möttes på hotellet som Thomas hade bokat åt mig (Clarion Sign).
Där efter så åkte vi till Restaurang Grill och åt middag för att gå igenom lite för vad som skulle komma under torsdagen, för jag skulle ju komma till deras nya kontor och hålla en föreläsning för deras säljare bland annat. Maten som bestod av grilltallrik med tillbehör smakade gudomligt.
DSC_0061
Dock vet jag inte om servitören få lika höga poäng då han tappade maten på golvet och glömde en del saker, men men han kanske bara hade en dålig dag på jobbet 🙂 Strax innan middagen så kom en av säljarna (Anton) och anslöt, och då började det oseriösa tugget haha…

Idag så åkte jag som sagt till huvudkontoret och där träffade jag Thomas och Peder som presenterade mig för säljarna (en ganska rolig sak hände när jag skulle på toaletten och jag hör två st stå utanför och den ena frågar vem jag var och den andra sa: -Vem e han?
Det är ju Johan Holst som skall föreläsa för oss blev svaret (och det var Anton som svarade).
– MEN han skulle ju vara enbent!, har han typ ett låtsas ben eller?
JA han har protes (och så kom skrattet, säkert för att de förstod att jag hörde allt)

Det var väldigt samlade människor under föreläsningen, och det är sällan jag ser så många vara RIKTIGT intresserade. Det var frågor och funderingar som kom upp, en del grimaser när jag berättade om min livshistoria då de tyckte en del saker var sjuka och hur jag har behandlats.
Och efter så blev det applåder och kommentarer om att man har väck deras tankar om att man kanske skall ta vara på livet bättre och ta hand om sina “stöttepelare”.
När jag packade ihop sa en kille till mig: -Johan, du borde typ berätta det här för mig varje morgon så jag tar vara på livet, för jag e nog en som behöver påminnas lite :-).

Så jag TACKAR verkligen alla på Celsius från botten av mitt hjärta för att jag fick komma och umgås/lära känna er lite samt se hur ni arbetar. Ser verkligen fram emot ett bra 2016 med er, håll humören uppe bara så skall ni se att allt ordnar sig! (hoppas er middag ikväll smakar, jag har koll på er) Hoppas att vi ses den 20:e på Arena Run 🙂
IMG_0901