Presentation av Team Holst – Arena Run 2016

Jag tänkte presentera mitt team som jag har samlat ihop till Arena Run 2016.
Det är ju så att jag är lite beroende av ett team när det gäller att göra lite annorlunda saker, haha.
Och detta är ju en iofs enklare hinderbana, men jag vet att det finns några hinder som kommer vara liiiite svårare för mig med protes än för de som inte ha en protes, dvs alla andra.
Innan jag säger vilka som skall med så vill jag först tacka Petter och Michaela för all hjälp.
Ni är guld värda och jag önskar att fler vore som ni.
Så här kommer en liten presentation av Team Holst.

Marcus Ronnemar
11745673_870183499734615_3488529901925622192_n
En av mina absolut bästa vänner som alltid (inte alltid frivilligt) följer med på mina äventyr, oavsett om det är endast 3 dagars event på andra sidan jorden. Är väl kanske ingen idrottare i grund och botten men det senaste året har han gjort en resa som inte går obemärkt förbi. I början var det jag som tjatade som en tok på han att han skulle träna, men nu är det nästan tvärt om. Han finns altid när mitt humör sviker och peppar mig både under träning och i vardagen när jag behöver. En riktigt bra vän som sagt!

Terese Østeraas
_20160124_201115
Med sitt underbara leende och ständigt glada humör (iaf när jag träffar henne) så ser man oftast henne i löparspåret och då med hennes fina hund Mynta, och ibland på skidor ihop med hennes sambo Erik. Hon springer marathon samt deltar i swimruntävlingar runt om i landet och hon har några fina meriter fast hon inte vill att jag skall skriva det haha. När jag frågade henne i fall hon ville vara med i teamet så sken hon upp som en sol och sa JA SJÄLVKLART, så nu e hon med och det skall bli fantastiskt roligt att göra detta ihop med henne.
Hemsida: https://maratonterese.wordpress.com 

Maria Cajdert
12565399_10153384000911238_4129485003738090308_n
Sist men inte minst, eller vänta, jo kanske e hon minst haha.
Detta är en av de mest FANTASTISKA människor jag känner, min underbara trogne vän Maria.
Vet inte hur jag skall göra denna presentation kort för det finns så mycket att skriva om henne, hon har stöttat mig de senaste 15 åren och jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. En tjej som sticker ut med sitt “galna” sätt, hon tar träningen på största allvar och är med i Nike Women teamet, men när man är med henne så “freakar” hon gärna ur och man ser en sida av henne som inte många får se haha.
Att vi ÄNTLIGEN efter 15 år skall göra något sportsligt ihop, ser verkligen fram emot detta.
Hemsida: http://mariacajdert.com

Så nu har jag presenterat teamet och jag hoppas verkligen att ni som kan kommer och hejar fram oss på Friends Arena den 20:e februari.

Är ni sugna på att vara med så slänger vi ut en trevlig rabattkod till Arena Run. Använd PETTER300KR när du anmäler dig så får du 300kr rabatt. Det är först till kvarn som gäller.
image1