Smärtor sitter i, men man får kämpa på ändå!

Jag måste säga att det här med knät inte kommer så lägligt, ingen smärta kommer lägligt någonsin men ändå. Jag har ju löpning, cykling samt golfen att träna till.
Handitouren i golf startar nästa helg och det är min första tävling på touren (eller första någonsin skall jag kanske säga) och då vill jag inte att mitt knä skall störa.
Smärtan i knät gör att sömnen blir otroligt lidande men jag försöker att inte visa det på dagarna utan försöker bita ihop och vara den samma glada person som jag vanligtvis brukar vara.
Igår innan jag gick och la mig så körde jag en timme med min Compex Wireless (muskelstimulator) på benen samt körde lite balansövningar för att få till lite extra starka muskler runt knäna.
IMG_4373 IMG_4376
För i ärlighetens namn så kommer knät må mycket bättre om jag tränar upp muskulaturen mer. Jag vill ju slippa operera knät för 9:e gången, så man får ta detta med träning på allvar för att hålla igång kroppen.
Smärtan kommer ju nästan bara på nätterna så dagarna är det okej kan man säga, blir ett och ett annat “hugg” då och då i knät så man grinar illa, men det finns ju många som har det värre så man får bara stå ut!

Solen skiner ute och jag kommer försöka mig på ett lättare cykelpass idag efter lunch med min gode vapendragare Marcus, vi får se vad knät säger om det bara.

Den kärlek och omtanke som alla Ni läsare här på bloggen har visat mig på olika sätt under de senaste dagarna har fått mig att sitta med tårar i ögonen och jag blir alldeles varm i hjärtat.
– Tack från djupet av mitt hjärta!