Smärtan i benet! / The pain in my leg!

Försökte få till en bra träning igår men smärtan i knävecket blev för mycket när jag skulle springa så jag var tvungen att avbryta löpningen redan efter 2 km, fick köra styrka i 1,5h istället. Det bästa är att såret som jag har ser bra ut och håller på att läka. Det tar ju lite längre tid än vanligt då det sitter på ett sådant utsatt ställe och får vara i silikonhylsan 14 timmar per dag. Men det ska nog bli bra. Idag ska jag ut och springa med min vän Amanda är det tänkt (som för övrigt skall springa Göteborgsvarvet med mig), som jag känner mig nu så har jag ingen lust då det är dåligt väder och mitt ben som sagt är inte 100. Det är ingen fara för såret men smärtan kan bli enorm, jag får ringa Amanda så får vi ta ett beslut om hur vi ska göra. Det kommer ju säkert en uppdatering här sen under eftermiddag/kväll. Dagen annars kommer att tillbringas på jobbet för att senare under eftermiddagen gå till psykologen. Men i övrigt så känns dagen som att den kan bjuda på något extra bra idag, kanske min överraskning från syster kommer idag?… Nej nu ska jag producera lite reklam.. Ha det gott alla / Johan Holst
Johan Holst Amputation 2

Tried to get a good workout yesterday, but the pain in my knee became too much when I would run so I had to abort the run after 2 km, got to do the strength for 1.5 hours instead. The best part is that the wound that I have look good and are healing. It takes a little longer than usual as it sits in such a vulnerable place and must be in the silicone sleeve 14 hours a day. But it’ll probably be fine. Today I’m going out for a run with my friend Amanda,(which, incidentally, is run Göteborgsvarvet with me), I have no pleasure when the weather is bad and my leg as I said is not 100. There is no danger of the wound but the pain can be huge, I have to call Amanda then we make a decision on how we’re doing. There will come an update here later in the afternoon / evening. The day will otherwise be spent on the job for later in the afternoon to go to the psychologist. But otherwise, it feels like the day that it can offer something extra good today, maybe the surperise from my sister will arrive today? … No, now I’ll produce some advertising .. Take care all / Johan Holst