Smärta! / Pain!

Inatt var det ingen lek då det gjorde fruktansvärt ont i mitt ben, tror att det kan bero på löpningen men jag är inte riktigt 100. Det började efter löpningen när jag skulle börja köra styrkepasset, då fick jag helt plötsligt kramp i vaden på höger ben, och ni kan ju tänka er hur jobbigt det är när jag inte har en fot som jag kan få hjälp av med att sträcka på muskeln. Så där stod/satt jag och bara fick acceptera att jag hade fruktansvärt ont i mitt ben. Efter en stund så kunde jag fortsätta i alla fall, inte smärtfritt men jag kunde fullfölja mitt träningspass i alla fall, så fick vara nöjd ändå med min insatts. Kvällen fortsatte i samma riktning angående smärta i benet, gjorde så fruktansvärt ont så det var inte långt ifrån att jag la mig ner på golvet hemma och bara skrek. Jag vet inte hur jag skulle kunna beskriva smärtan, kändes som att det bara spände i mitt skelett och det bara gjorde ondare för varje sekund, det var så i omgångar under ca 5 timmar. Som tur var hade jag en vänlig själ i telefonen som lugnade mig och fick mig på bättre tankar, så jag somnade till slut , men vaknade många gånger av att det smärtade i benet.
I morse så vaknade jag ganska sent, råkade försova mig lite så jag vaknade 15 min innan jobbet började, men jag klarade mig med att komma endast 5min sent, så det var helt okej tycker jag ändå.
Fösta timmen här på jobbet så var det arbete, sedan kl 8 är det gemensam frukost här på jobbet och vad lyckas jag med då undrar ni säkert. Jo jag skulle förklara en sak och självklart så har jag ut min fula kaffekopp och får allt kaffe över mig så nu sitter jag med kaffe på byxorna, aja, tur att man jobbar inne på eget kontor… Nu kan ju dagen bara bli bättre!… Hoppas att ni får en underbar tisdag / Johan Holst
DSC_0144
This night was not good, i had terrible pain in my leg, think it may depend on the run but I ‘m not 100 but It started after the run, when I would start driving forces pass, then I got a sudden cramp in the calf of the right leg, and you can imagine how hard it is when I do not have a foot that I can get help to stretch the muscle. So there I stood/sat and I just had to accept that I had terrible pain in my legs. After a while I could continue anyway, not painless but I could complete my workout anyway, so had to be satisfied yet with my insert. The evening continued in the same direction about the pain in my leg, was so terribly painful so it was not far from that I lay down on the floor at home and just cried. I do not know how I could describe the pain, it felt like it just buckled in my bones, and it just made more pain for every second, it was so in batches for about 5 hours. Luckily, I had a kind soul in the phone that calmed me and made me on second thoughts, so I fell asleep eventually, but woke up many times that it hurt in the leg.
This morning I woke up quite late, happened to oversleep a little so I woke up 15 minutes before work began, but I made myself to get only 5min late, so it was alright, I think anyway.
First hour here at work, it was work, then at 8pm is the common breakfast here at work and what I manage with then you may ask. Well I would explain something and of course, I dropped my coffee and get the the whole coffee on me so now I’m sitting having coffee on my pants, well, lucky to be working inside in my own office … Now the days only get better ! … Hope you have a wonderful Tuesday / Johan Holst