skönt med löpningen igen, fast det smärtar grymt….

Var ute och sprang en liten lugn & enklare runda igår.som ni vet sedan tidigare så får jag ju inte springa enligt läkaren då mitt vänstra knä inte mår så bra, men jag tror ändå på att stärka muskulaturen runt knät är bra och det kan man göra med lättare löpning.
Fast den här dagen var det inte knät som smärtade eller strulade utan det var höger benet med protesen. Med tanke på att jag inte sprungit på några månader är det nästan som man börjar om på nytt vad det gäller smärta och skav.
Jag lyckade iaf ta mig 3 kilometer innan det smärtade så mycket så jag kände att det var bra för att vara första rundan, vet att det kommer bli här några gånger innan distansen kan öka.

Så lugna steg och ett behagligt tempo blev det igår så jag stressade inte vilket jag kan ha en tendens till att göra ibland (läs ofta).
Nu blir det en sväng till min protesingenjör för att sedan sticka och spela ikväll, men först jobb och skolavslutningar!

Hoppas ni får en underbar dag mina vänner!