Skidåkning, nu åker vi utför!


Efter jobbet igår åkte jag till Ulricehamn Ski Center och testade mina skidor. Kände att det var dags för första åket 2017 någon gång haha, visst det är inte alperna men jag, måste ge en stor eloge till personalen för att de har fixat till en sån fin backe. Het perfekt att åka igår, samt att det var inte så mycket folk.
Det var några stunder som jag blev riktigt glad, speciellt när två killar kommer förbi vid liftkön och säger: – Förlåt om vi stör men vi måste bara säga att det är riktigt roligt och underbart att du åker skidor. Och speciellt att du visar protesen vilket gör att många här ser att det är möjligt. Stark och fortsätt så, du e GRYM!
JA vad svarar man på det? Klart att det värmer när någon tar sig tid att ge mig komplimanger men jag tänker som vanligt att jag gör inte mer än att jag har kul!
Och kan det sprida glädje och hopp för andra så är jag mer än tacksam för att jag kan hjälpa till, och jag tackar alla som hjälper mig att göra detta möjligt!
Nu blir det jobba och sedan hem till familjen för att visa att man lever 😉
Hoppas ni får en underbar dag mina vänner!