Skärpning nu, så här kan det inte vara!

Okej jag ska vara ärlig mot er. Senaste 2 dagarna har jag varit helt slut. Inte fysiskt men psykiskt. Men det är okej, ibland behöver man vara helt slut för att komma tillbaka med starkare motivation, inspiration och kraft. Det jag har gjort dom senaste 2 dagarna är att bara tagit det lugnt, fokuserat på att samla min kraft för vad som komma skall. Och nu är jag taggad till 1000!!!

Idag kommer jag fokusera på planering och struktur. Jag ska snart ta mig ner till strandvägen och dricka en dubbel espresso medan jag sätter på kreativ musik i lurarna och känner hur vinden blåser i mitt hår. Ska ta mig an varenda möte, varenda mail och strukturera upp mina kommande 3 månader för dom kommande 3 månaderna kommer innebära hårt jobb, men samtidigt kommer jag vilja skratta, njuta och viktigast av allt MÅ BRA. För att göra det så behöver jag den här dagen.

Imorgon och på fredag ska jag möta upp så många möten jag bara kan för att lägga fram vägen till kommande 3 månader. Det innebär att jag inte kan vara ute och leka i det fina vädret, dricka rose eller vara uppe sent på kvällarna. Det gäller att fokusera på rätt uppgift. Karaktär och disciplin.

Det jag samtidigt ska göra medans jag sätter dessa hjul i spel är att jag ska hitta tillbaka till min träning som jag någonstans har tappat dom senaste månaderna pga sjukdom, ursäkter och stress. Jag behöver göra något annorlunda för jag hittar för tillfället inte motivationen till att motivera mig själv i dessa bitar och jag har kommit till underfund med att jag är en människa, precis som er och att även jag behöver motiveras och inspireras.

Det här livet kommer jag bara leva en gång och därför vill jag verkligen uppleva allting fullt ut. Jag vet att det inte är realistiskt att tro att jag kan vara 100% i nuet hela tiden – stress, ångest, sociala medier, jobbet, tankar och alla möjliga andra störningsmoment kommer i vägen, och då är det svårt att vara här och nu jämt. MEN mitt mål är att vara närvarande så mycket som möjligt, att leva i nuet och att verkligen suga åt mig och ta in alla ögonblick. Jag vet att jag är lyckligare, mår bättre och uppskattar livet mycket mer när jag gör det. Jag vet att jag blir mer tacksam och ödmjuk inför livet, att jag njuter mer av varje stund – när jag stannar upp.
IMG_4373