Sjukhusbesöken!

Fick en liten annorlunda kommentar av ortopeden igår när han väl kom efter 35 minuters försening.
Men efter han presenterat sig och satt sig framför datorskärmen så sa han:  -Ja du Johan, jag började att läsa i din journal igår, men jag gav upp efter några minuter för jag skulle nog behöva en vecka för att läsa igenom allt som du har varit med om. Så jag läste bara att du opererat ditt knä 2011 och att du gjort en större operation 2012. Så vi gör det enkelt, berätta för mig vad du har för problem med knät.
Efter att jag berättat så undersökte han knät genom att vrida och bända så jag trodde jag skulle bryta benet. Han konstaterade att jag hade en svullnad och att det var något som uppenbarligen inte stod rätt till i knät, men vad visste han inte för allt såg okej ut på röntgenbilderna vi tittade på. Men efter att vi pratat en stund så sa han: -jag skickar iväg en remiss till en magnetröntgen så kollar vi vad vi ser där, och så utgår vi från det. Och när du har gjort det så ringer du hit och bokar en ny tid så diskuterar vi vad vi skall göra.
Så jag blev inte så mycket klokare av besöket men jag fick tillstånd att springa så länge det inte gjorde så ont att det tar skada sa han.

Vad det gäller protesen som jag var och skulle fixa igår så blir det till att göra en ny avgjutning då mitt ben har minskat i omkrets en “storlek” om man säger så, för tillfället får jag fylla ut min nuvarande hylsa med en strumpa 🙂 . Tillbaka på ruta ett där med, jaja det är bara att acceptera och köra på så länge kroppen orkar med. Jag får ju iaf en ny proteshylsa och skall få testa en ny fot som kan vara till det bättre (den är lättare iaf).
VariFlex_XC_Rotate
Hoppas att ni har en underbar dag mina vänner!