Är orolig inför sjukhusbesöken idag!

Det var en tung löprunda igår som bestod av mycket smärta, redan efter 4km så började det göra ont i stumpen och det var som att springa på glasbitar i ca 1km. Sen blev benet som bedövat och det var helt okej att springa, det som kom efter det var att mitt vänsterknä började hugga som bara den. Nu vet jag att det är ingen fara med löpningen och smärtan i knät om jag bara hittar “rätt” löpsteg och inte springer “häl” om man säger så. Vi tog oss 10km och det gick under timmen så jag är ganska nöjd med det ändå.
Idag blir det en del besök på sjukhuset, det börjar med att besöka min ingenjör som skall kolla min proteshylsa. Den lossnar om jag går i ca 1 minut, då känns det som att den släpper och faller ca 2 2cm från benet och det är inte skönt ska jag meddela. Så det skall fixas nu på förmiddagen, sen 13:50 blir det besök hos ortopeden då mitt VÄ-knä skall undersökas och man skall ta beslut om det blir en operation eller inte. Jag är både för och mot operation, jag vill ju att knät skall bli bra, men det kan också bli så att jag inte få träna löpning på resten av sommaren då knät behöver vila.
Vi får se vad läkaren säger, jag är orolig för detta besöket om jag skall vara ärlig. Vet inte riktigt varför men oron finns i kroppen, får hoppas på att det blir bra iaf, jag håller tummarna.
Må väl mina vänner så skriver jag mer efter läkarbesöken.