Sista dagen på året, snart börjar ett nytt kapitel…

Året som varit börjar närma sig sitt slut och för mig har det varit ett händelserikt år som har varit positivt och spännande och mycket har hänt. Det har ju varit mycket roligt med nya sponsorer och nya roliga överraskningar, men också en knäskada vilket inte var så roligt.
Jag har ytterligare en gång fått känna på hur det är att ta sig från botten när allt inte funkar som man vill, man får bita ihop riktigt ordentligt och bara “glömma” allt vad smärta och motvind är och bara kämpa på så kommer resultaten efter det.
Men när man sitter och summerar ett år så kan man inte undvika att tänka på vad som har hänt i vår omvärld med utsatta människor som flyr och försöker hitta trygghet, terrordåd på olika håll som skapar rädslor och osäkerhet. I det perspektivet känns mycket annat obetydligt och svårt. Jag hoppas att hela världen tar tar tag i sina problem så alla kan få en trygg vardag (vet att det inte kommer hända men man kan önska).

Ta det nu lugnt under denna kvällen och var rädd om era nära å kära… Må väl mina vänner 2017 kommer bli spännande, det lovar jag!