Julen… musik, golf & flytt!

Jag har inte försvunnit utan det har bara varit otroligt mycket och jag måste börja med Juldagen då jag var på Vinci och spelade. Juldagen är ju som sagt en dag som ALLA går ut på så det var kaos i hela Borås på alla ställen. Vinci är en Italiensk restaurang där man spelar skön disco/house med lite blandning av funk och soul så det passar mig riktigt bra.

Annandag jul så var det Gino & Martins årliga Julfest på XoY i Borås och där stod jag för underhållningen och det var succé kan man säga. Det är en fest för allt restaurangfolk (alla får komma men oftast är det restaurangfolk).

Den 27:e så var det dags för mig och Marcus att testa vår golfsving igen 🙂
Jag vet att det är tidigt men vi var på rangen en stund sedan beslutade vi oss för att testa två st hål på en banorna.
Det är inte riktigt lika kul att spela “vinterbanor” som det är på sommaren.
 
Det är egentligen efter detta som jag har varit frånvarande då jag har flyttat.
Vi har flyttat till ett hus så det har tagit all min energi att få ordning på allt (ni skall få lite mer detaljerad upplysning senare).
Jag längtar som bara den tills jag bara får ta min MTB och cykla iväg i skogen igen, troligtvis kommer det bli på Nyårsdagen för imorgon bär det av till Linköping för att spela på Sliver!

Hoppas ni mår bra mina vänner…