Segling runt Alcatraz och roliga snubbar…nu blir det Vegas

DÅ var klockan 08:00 och det är onsdagsmorgon, så det menas med att det är dags att äta frukost och sedan ta bilen till Vegas. Igår var en rolig kväll/eftermiddag då jag och Marcus gjorde något som vi tidigare aldrig gjort, vi testade att segla. Det var en spännande upplevelse och var riktigt underhållande, vi seglade runt Alcatraz och bort mot Golden Gatebron innan vi begav oss tillbaka till hamnen.
DSC_0090 DSC_0146 DSC_0196

Efter det så skulle vi gå till hotellet men vi fastnade vid en kille som spelade trummor vid hamnen och där blev vi var i lite mer än en timme. Vi satt och pratade med han och hans kompis som visade sig inte ha det så bra som man kanske tro att alla har det, den ena var hemlös vilket man inte kunde tro för han så inte ut som den hemlös om man säger så. Det pratades om allt mellan himmel och jord, det blev till och med så känsligt och rörande så en av dom fällde några tårar, det sm var speciellt med dessa var att dom inte pratade om pengar eller tiggde pengar av oss under hela konversationen (fast dom fick ett bidrag ändå tillslut). Det verkar bara vara så att ibland blir inte livet som man har tänkt sig men man kan ändå göra sitt bästa för att överleva och då menar jag inte att brott lönar sig utan att man kan sprida glädje och leva på det.
DSC_0214 DSC_0217
Så med detta sagt så måste jag nu packa ihop alla mina saker för nu bär det av till Vegas…. Må väl mina vänner så skriver jag mer när vi kommer fram!