Roadtripp i USA, vilken bilresa idag…

idag har vi varit på en riktig roadtrip, först till Hoover Dam, och jag blev riktigt förvånad över hur stor den dammen var. Nog för man har sett den på tv och man vet att den är stor men det var riktigt mäktigt att se.
DSC_0157
DSC_0162


Efter det så åkte vi till Grand Canyon och det tog 3 timmar att köra med bil så det tog en stund om man säger så, men den som väntar på något gott som man brukar säga. Vi mötte riktigt roliga människor på alla ställen. Och just detta var sjukt, vilket fenomen. Så otroligt stort och så djupt det var. Jag är ju lite höjdrädd så jag gillar inte att vara så nära kanten medan Marcus inte har några som helst problem med det, så han pushade mig att ställa mig och sätta mig riktigt nära kanten, vilket jag är tacksam nu efteråt men just då var jag nog mest rädd haha… 
Som sagt, vi kommer klippa ihop en film sen när vi kommer hem för det finns en del video också som vi vill visa upp, men nu måste vi lägga oss för vi har mycket att göra i här i LAS Vegas imorgon… Typ… Må väl mina vänner!