Säsongens första träning, nu laddar vi!

Igår startade träningen med handigolfen igen, jag vet att det kan kännas tidigt men tro mig man behöver all träning man kan få. Som jag tidigare berättat är jag en av de få som ha fysiskt handikapp i vår klubb så jag brukar få agera hjälptränare under dessa tider och få egenträning efter eller under andra dagar i veckan. Det är så sjukt roligt att hänga med dessa människor under den 1,5 timme som vi tränar, för många ger sig aldrig chansen att se människan bakom deras handikapp utan låter själva handikappet bli människan vilket jag tycker är så otroligt ledsamt.

Jag tror på småsaker, det har jag alltid gjort. Små, vardagliga saker som får hjärtat att le lite extra. Jag försöker dock att sätta in både små och stora saker för mig själv just nu, för att trivas med min vardag men också för att hitta motivationen till att fortsätta orka. Jag tänkte dela med mig av lite tips och saker som jag ska göra för att hålla mig levande den här tiden.

– Gå på bio. Med vänner, med din partner eller med båda samtidigt.

– Gör någonting av dina kvällar. Med någon eller ensam spelar ingen roll. Tänd ljus, kolla på film.
Gör kvällen till någonting. Låt den inte bara försvinna.

– Åk iväg. (Här behöver man lite ekonomi dock) men RES IVÄG om du kan, det behöver inte vara långt borta.

– Ät ute. Jag har inte överdrivet mycket tid att träffa mina vänner på. Eller varför inte bara laga middag tillsammans hemma?

– Träna. Träning är medicin för din själ och nu när du inte kan skylla på att du måste ligga ute och sola, passa på att dra till gymmet. Hittar du träning som du tycker är rolig så lovar jag att många av dina annars mörka timmar istället kommer att ersättas av glädje och endorfiner. För ni vet väl att träning utsöndrar endorfiner? Vetenskapen kompisar, lyssna på den.