No more smelly shoes!

Äntligen, nu skall vi testa om det fungerar!
I somras fick jag byta golfskor 3 gånger på grund av att de började lukta otroligt illa (det är just av ett speciellt märke på skorna)
De skorna jag använder nu luktar ingenting så nej det är inte min fot det är fel på 🙂
Det är inte första gången som jag har märkt att jumpaskor av detta märket börjar lukta, och jag har testat att tvätta skorna flera gånger men det hjälper inte, så de mesta av skorna har jag fått kasta. Och det har resulterat i att jag har tyvärr övergett just det märket efter 25 års användande av just dessa skotillverkare, tråkigt men sant!
Så gissa om jag blev jag glad när jag fick hem en låda med Re:claim som jag har beställt.

Det är ett medel som effektivt bryter ner de molekyler som orsakar svett- och dålig lukt i t-shirts, sportskläder eller arbetskläder samt skor.
Den dåliga lukten försvinner med sköljvattnet och lämnar dina träningskläder fräscha och väldoftande igen.
Så jag ska testa detta när jag kommer hem…
NO MORE SMELLY SHOES!